Hoeveelheid:
960 ml Totale tijd:
25 minuten Afdrukken:
[print-me printicon="false"] Moeilijkheidsgraad:
Gemiddeld
960 ml Totale tijd:
25 minuten Afdrukken:
[print-me printicon="false"] Moeilijkheidsgraad:
Gemiddeld
Ingrediënten
- 240 ml kippenbouillon
- 360 ml melk
- 80 g ui, geschild en fijngehakt
- 3 kleine roodbruine aardappelen, gebakken of gekookt
- ½ theelepel gedroogde rozemarijn
- 1 eetlepel spinazie
- 125 bereide kipfilet zonder vel, in blokjes gesneden
- zout en peper, naar smaak
Bereidingswijze
- Voeg de bouillon, magere melk, twee aardappelen en rozemarijn aan de Vitamix-container toe en vergrendel het deksel.
- Selecteer niveau 1.
- Zet de machine aan en voer de snelheid geleidelijk op naar niveau 10, en daarna naar Hoog.
- Mix gedurende 4-5 minuten of tot er veel stoom uit het deksel ontsnapt.
- Verlaag de snelheid naar niveau 3 en open de vulopening in het deksel.
- Voeg de spinazie en achtergehouden aardappel door de vulopening toe en mix alles tot de aardappel fijn is gehakt, gedurende ongeveer 10 seconden.
- Drop in chicken and blend for an additional 5 seconds.
Opmerkingen:
U maakt het recept vegetarisch door in plaats van kippenbouillon een paar groentebouillonblokjes aan dezelfde hoeveelheid water toe te voegen.
Posted in Soepen [Sassy_Social_Share]
Verwante recepten
Voedingswaarde
Verwante recepten
Voedingswaarde
Portiegrootte | 240 ml |
Hoeveelheid per portie | |
Calorieën | 280 |
Total Fat | 8 g |
Saturated Fat | 2,5 g |
Cholesterol | 25mg |
Sodium | 470 mg |
Totaal koolhydraten | 40 g |
Voedingsvezels | 4 g |
Suikers | 7 g |
Eiwitten | 12 g |