960 ml Totale tijd:
15 minuten Afdrukken:
Gemiddeld
Ingrediënten
480 ml (2 kopjes) kippenbouillon
120 ml (½ kopje) koffiemelk
454 g eikelpompoen, geroosterd, zonder zaadjes, geschild, gekoeld
1 theelepel ahornsiroop
1 snufje nootmuskaat
¼ theelepel kaneelpoeder
zout en peper naar smaak
Werkwijze
Plaats alle ingrediënten in de Vitamix-container in de aangegeven volgorde en sluit het deksel.
Start de blender op de laagste snelheid en voer deze snel op tot de hoogste snelheid.
Mix gedurende 5 minuten en 45 seconden, of totdat er zware stoom ontsnapt uit de opening van de dekselstop.
Opmerkingen
Om de pompoen gemakkelijk te roosteren, doormidden snijden, de zaadjes eruit scheppen en met de vleeskant naar beneden op een licht ingevette bakvorm leggen. Prik op verschillende plekken in de huid met een mes en rooster gedurende 30 minuten op 180 ° C (350 ° F).
Verwante recepten
Voedingswaarde
Portiegrootte | 432 g |
Hoeveelheid per portie | |
Calorieën | 160 |
Total Fat | 1 g |
Saturated Fat | 0 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodium | 750 mg |
Totaal koolhydraten | 34 g |
Voedingsvezels | 8 g |
Suikers | 7 g |
Eiwitten | 8 g |