44 porties (370 gram) Totale tijd:
11 minuten Afdrukken:
Makkelijk
Ingrediënten
1 kop (160 g) dadels, ontpit
1 kop (28 g) gedroogde eekhoorntjesbrood
½ kopje (55 g) paprika
¼ kopje (25 g) chilipoeder
2 Eetlepels selderijzout
3 eetlepels (21 g) uienpoeder
1 Eetlepel gemalen komijn
2 eetlepels gemalen zwarte peper
1 eetlepel koosjer zout, optioneel
1 Eetlepel droge mosterd
Werkwijze
Plaats alle ingrediënten in de container en sluit het deksel goed af.
Start de machine en laat deze 1 minuut en 30 seconden werken, of stel de timer in en laat de machine de geprogrammeerde cyclus voltooien. Gebruik naar wens.
Opmerkingen van de chef:
Maak dit eenvoudige recept zo kort mogelijk voor gebruik. De rub zal na een tijdje zitten samenklonteren door vocht in de dadels.
Verwante recepten
Voedingswaarde
Portiegrootte | 1 portie (8 g) |
Hoeveelheid per portie | |
Calorieën | 20 |
Total Fat | 0 |
Saturated Fat | 0 |
Cholesterol | 0 g |
Sodium | 310 mg |
Totaal koolhydraten | 5 g |
Voedingsvezels | 1 g |
Suikers | 3 g |
Eiwitten | 1 g |