Bevroren perzik en rozemarijn Margarita

Probeer deze andere benadering van een margarita met een subtiele vleugje rozemarijn. Laat je verassen!

Ingrediënten
1 takje rozemarijn
2 perziken, ontpit, gehalveerd
1 eetlepel agave nectar
90 ml tequila
80 ml (⅓ kopje) water
195 g ijsblokjes
Werkwijze
Breek de uiteinden van de takjes rozemarijn en zet apart om te garneren. Kies 6 bladeren van de houtachtige stengels en doe ze in de Vitamix-container.
Voeg de overige ingrediënten toe in de aangegeven volgorde en sluit het deksel.
Selecteer snelheid 1, start de machine en verhoog langzaam de snelheid tot snelheid 10. Meng gedurende 30 tot 40 seconden, of totdat een gladde consistentie is bereikt.
Verdeel over bevroren margaritaglazen en garneer met de gereserveerde takjes rozemarijn en een schijfje verse perzik.
Opmerkingen
Garneer met een fijngesneden stukje perzik.

Posted in Cocktails [Sassy_Social_Share]

Verwante recepten

Voedingswaarde

Portiegrootte 315 g 1 portie
Hoeveelheid per portie  
Calorieën 200
Total Fat 0 g
Saturated Fat 0 g
Cholesterol 0 g
Sodium 0 g
Totaal koolhydraten 22 g
Voedingsvezels 2 g
Suikers 20 g
Eiwitten 1 g