Noedels met Kip

Perfect vers, heet en smaakvol met slechts een vleugje kruiden, deze kom met noodles is een complete maaltijd, gemaakt met gehakte groenten, verse gember en groene currypasta.

Ingrediënten
960 ml (4 kopjes) kippenbouillon
90 ml (⅓ kopje) natriumarme sojasaus
90 ml (⅓ kopje) rijstwijnazijn
2 theelepels groene currypasta
5 g (1 eetlepel) verse gemberwortel, geschild
1 theelepel shichimi togarashi
1 theelepel sesamolie
50 g bruine suiker
4 kopjes ramennoedels, gekookt, verdeeld gebruik
30 g groene ui, in dunne plakjes gesneden, verdeeld gebruik
180 g broccoliroosjes of bloemkool, wortel, gekookt, verdeeld gebruik
Werkwijze
Doe bouillon, sojasaus, azijn, currypasta, gember, Togarashi shichimi, sesamolie en bruine suiker in de aangegeven volgorde in de Vitamix-container en sluit het deksel.
Selecteer het programma Hot Soup, indien beschikbaar. Start de blender en laat de geprogrammeerde cyclus voltooien.
Of start de blender op de laagste snelheid en voer deze snel op naar de hoogste snelheid. Mix gedurende 6 minuten of tot er zware stoom uit het deksel komt.
Om te serveren, doe 1 kopje gekookte noedels in een soepkom. Top met 12 ons (360 ml) bouillon en garneer met groene ui en diverse groenten.

Posted in Geen onderdeel van een categorie

Verwante recepten

Voedingswaarde

Portiegrootte 405 g
Hoeveelheid per portie  
Calorieën 340
Total Fat 11 g
Saturated Fat 4 g
Cholesterol 0 mg
Sodium 2,38 mg
Totaal koolhydraten 49 g
Voedingsvezels 2 g
Suikers 16 g
Eiwitten 11 g