Pisco Sour Sorbet

De Pisco Sour is niet alleen de nationale drank in Peru, maar ook de perfecte zomercocktail die niet verfrissender kan smaken! Dus koel af met onze sorbetvariatie

Ingrediënten
4 limoenen
100 g basterdsuiker
60 ml (¼ kopje) pisco
600 g ijsblokjes
scheut Angostura bitter, om af te maken

Werkwijze
Rasp de schil van een van de limoenen en verwijder de pit van alle vier de limoenen. Doe limoenen en schil, basterdsuiker, pisco en ijsblokjes in de aangegeven volgorde in de Vitamix-container en sluit het deksel.
Selecteer Snelheid 1, start de machine en verhoog langzaam de snelheid naar Snelheid 8. Verwijder de dekselplug en plaats de tamper, gebruik deze om de ingrediënten naar de messen te duwen. Mix gedurende 45 seconden, of tot het glad is.
Breng over naar een afgesloten container en plaats 1 uur in de vriezer voor een stevigere consistentie.
Schep in glazen en voeg een scheut bitter toe voor het serveren

Posted in ijs en bevroren lekkernijenTagged , , ,

Voedingswaarde

Portiegrootte 125 g
Hoeveelheid per portie  
Calorieën 80
Total Fat 0 g
Saturated Fat 0 g
Cholesterol 0 g
Sodium 0 g
Totaal koolhydraten 16 gr
Voedingsvezels 1 g
Suikers 13 gr
Eiwitten 0 g