960 ml (3 porties) Totale tijd:
1 uur 5 minuten Afdrukken:
[print-me printicon="false"] Moeilijkheidsgraad:
Makkelijk
Ingrediënten
295 g (2 kopjes) wortelen, gesneden
90 g (¾ kopje) rode paprika, gesneden
1 teen knoflook, geplet
60 g (½ ) gele ui, gepeld, gesneden
5 g (¼ stuk) verse gemberwortel, geschild
4 Eetlepels verse korianderblaadjes
½ theelepel garam masala
½ theelepel zout, optioneel
¼ theelepel gemalen zwarte peper
1 Eetlepel extra vierge olijfolie
600 ml (2½ kopje) groentebouillon
Werkwijze:
Verwarm de oven voor op 400 ° F (205 ° C).
Meng in een kom wortelen, paprika, knoflook, ui, gember, koriander, garam masala, zout, optioneel, peper en olijfolie. Gooi goed om te coaten. Verdeel het mengsel over een bakplaat en bak in de voorverwarmde oven in ongeveer 45 minuten gaar. Verwijder en laat iets afkoelen.
Doe de bouillon en het geroosterde mengsel in de aangegeven volgorde in de Vitamix-container en sluit het deksel goed af.
Start de blender op de laagste snelheid en verhoog dan snel naar de hoogste snelheid. Mix gedurende 7 minuten of tot de stoom uit het deksel ontsnapt; of selecteer het programma Hete Soepen en laat de machine de geprogrammeerde cyclus voltooien.
Verwante recepten
Voedingswaarde
Portiegrootte | 357 g (1 portie) |
Hoeveelheid per portie | |
Calorieën | 120 |
Total Fat | 5 g |
Saturated Fat | |
Cholesterol | |
Sodium | 570 mg |
Totaal koolhydraten | 17 g |
Voedingsvezels | 5 g |
Suikers | 8 g |
Eiwitten | 2 g |