Hoeveelheid:
700 g Totale tijd:
45 minuten Moeilijkheidsgraad:
Gemiddeld
700 g Totale tijd:
45 minuten Moeilijkheidsgraad:
Gemiddeld
Ingrediënten
2 teentjes knoflook, gepeld
60 ml (¼ kopje) olijfolie, optioneel
60 ml ahornsiroop
1 eetlepel harissapasta
3 g (1 theelepel) zout, optioneel
¼ theelepel gemalen zwarte peper
900 g regenboogwortelen, in reepjes van 5 cm gesneden
1 citroen
Werkwijze
Doe knoflook, olie, ahornsiroop, harissapasta, zout en peper in de Vitamix-container en sluit het deksel.
Selecteer de laagste instelling. Start de machine, voer langzaam op tot de hoogste snelheid en mix gedurende 20 seconden.
Gooi de saus over de reeds voorbereide wortels en schijfjes citroen. Leg ze op een bakplaat en bak ze 35 minuten.

Verwante recepten
Voedingswaarde
Verwante recepten
Voedingswaarde
Portiegrootte | 140 g |
Hoeveelheid per portie | |
Calorieën | 140 |
Total Fat | 7 g |
Saturated Fat | 1 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodium | 330 mg |
Totaal koolhydraten | 19 g |
Voedingsvezels | 3 g |
Suikers | 12 g |
Eiwitten | 1 g |