Pinda Cashew Notenboter

Een gemengde notenboter van pinda’s en cashewnoten die een unieke smaak geeft aan sandwiches, sauzen en fondues.

Ingrediënten
290 g (2 kopjes) geroosterde pinda’s
275 g (2 kopjes) geroosterde cashewnoten

Werkwijze:
Giet de noten in de Vitamix-container en sluit het deksel.
Start de blender op de laagste snelheid en verhoog dan snel naar de hoogste snelheid.
Mix met behulp van de stamper om de ingrediënten naar de messen te drukken.
Binnen 1 minuut hoor je een hoog piepend geluid. Blijf de stamper gebruiken totdat de pindakaas vrij door de messen begint te stromen. Voor een romige botermix in totaal 2 minuten.

Posted in notenpastasTagged , , , , ,

Voedingswaarde

Portiegrootte 30 g
Hoeveelheid per portie  
Calorieën 180
Total Fat 15 g
Saturated Fat 2,5 g
Cholesterol
Sodium
Totaal koolhydraten 8 g
Voedingsvezels 2 g
Suikers 2 g
Eiwitten 6 g