Mango Salsa

Deze zoete, stevige salsa is een geweldig aperitief of dip voor kip.

Ingrediënten
2 mango’s, geschild, ontpit
40 g verse korianderblaadjes
½ rode ui, geschild, gehalveerd
1 jalapeño, zonder zaadjes
1 eetlepel citroensap
Werkwijze
Doe alle ingrediënten in de aangegeven volgorde in de Vitamix-container en sluit het deksel goed af.
Start de blender op de laagste snelheid en verhoog vervolgens langzaam de snelheid naar snelheid 4.
Mix gedurende 15 seconden of tot de gewenste consistentie is bereikt. Gebruik indien nodig de stamper om de ingrediënten tijdens de verwerking in de messen te duwen.
Het geluid van de motor zal veranderen en er zouden vier heuvels moeten ontstaan onderin de kan.
Niet te veel mengen, anders smelt het. Serveer onmiddellijk.

Posted in Dipsauzen en smeerselsTagged , , , , , ,

Voedingswaarde

Portiegrootte 60 ml
Hoeveelheid per portie  
Calorieën 26
Total Fat 0 g
Saturated Fat 0 g
Cholesterol
Sodium 3mg
Totaal koolhydraten 7 g
Voedingsvezels
Suikers 5 g
Eiwitten 0 g