Categorie: Dipsauzen en smeersels
-
Sinaasappel-cranberrysaus
Deze kerstklassieker is perfect voor het garneren van warme of koude gerechten
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Bereidingstijd:45 minuten -
Spinazie Artisjok dip
Creëer thuis uw favoriete restaurant-voorgerecht. Deze warme, romige dip is perfect met tortillachips of broodblokjes.
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Bereidingstijd:40 minuten -
Tortellini met Broccoli Pesto
Een twist op de traditionele basilicumpesto, broccoli en peterselie maken deze pesto net zo groen en even lekker.
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Bereidingstijd:30 minuten -
Gemengde notenboter
Combineer je favoriete noten om een gezonde, heerlijke notenboter te maken die net zo veelzijdig is als gewone pindakaas.
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk Bereidingstijd:11 minuten -
Macadamia & Cashew Knoflook & Kruiden Smeerkaas
Deze verse knoflookkruidkaas kan op vele manieren worden gebruikt – verdeel het over crackers, gebruik het als een dip, klop het op salades of gebruik het als kaaslaag in een lasagne.
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Bereidingstijd:10 minuten -
Spinaziepannenkoek en bosbessenjam
Een eenvoudig beslag wordt een hartige maaltijd met de toevoeging van zeevruchten en groenten
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Bereidingstijd:25 minuten -
Mango Salsa
Deze zoete, stevige salsa is een geweldig aperitief of dip voor kip.
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk Bereidingstijd:10 minuten -
Citroen kruidenboter
Sinaasappel, citroen en limoen geven deze boter een lichte citrussmaak, perfect voor gestoomde groenten, gegrild vlees en zeevruchten of vers gebakken stokbrood.
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Bereidingstijd:21 minuten -
Aioli
Aioli is een knoflookmayonaise die gebruikt kan worden als groentendip of sandwich spread.
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Bereidingstijd:11 minuten -
Pittige Mosterd
Een heerlijke sandwich spread of een manier om een saladedressing op te fleuren, deze pittige mosterd is veelzijdig en zo gemakkelijk thuis te maken.
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk Bereidingstijd:6 minuten -
Rucolapesto
Deze veelzijdige saus kan over pasta of als dip met rauwkost worden geserveerd. Maak verschillende variaties op dit recept door in plaats van rucola verschillende kruiden of groenten te gebruiken, zoals basilicum, wortel, spinazie, enz.
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk Bereidingstijd:11 minuten