Aantal recepten: 8
  • Gemengde notenboter

    Combineer je favoriete noten om een ​​gezonde, heerlijke notenboter te maken die net zo veelzijdig is als gewone pindakaas.

    Moeilijkheidsgraad: Makkelijk Bereidingstijd:11 minuten
  • Macadamia & Cashew Knoflook & Kruiden Smeerkaas

    Deze verse knoflookkruidkaas kan op vele manieren worden gebruikt – verdeel het over crackers, gebruik het als een dip, klop het op salades of gebruik het als kaaslaag in een lasagne.

    Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Bereidingstijd:10 minuten
  • Spinaziepannenkoek en bosbessenjam

    Een eenvoudig beslag wordt een hartige maaltijd met de toevoeging van zeevruchten en groenten

    Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Bereidingstijd:25 minuten
  • Mango Salsa

    Deze zoete, stevige salsa is een geweldig aperitief of dip voor kip.

    Moeilijkheidsgraad: Makkelijk Bereidingstijd:10 minuten
  • Citroen kruidenboter

    Sinaasappel, citroen en limoen geven deze boter een lichte citrussmaak, perfect voor gestoomde groenten, gegrild vlees en zeevruchten of vers gebakken stokbrood.

    Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Bereidingstijd:21 minuten
  • Aioli

    Aioli is een knoflookmayonaise die gebruikt kan worden als groentendip of sandwich spread.

    Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld Bereidingstijd:11 minuten
  • Pittige Mosterd

    Een heerlijke sandwich spread of een manier om een ​​saladedressing op te fleuren, deze pittige mosterd is veelzijdig en zo gemakkelijk thuis te maken.

    Moeilijkheidsgraad: Makkelijk Bereidingstijd:6 minuten
  • Rucolapesto

    Deze veelzijdige saus kan over pasta of als dip met rauwkost worden geserveerd. Maak verschillende variaties op dit recept door in plaats van rucola verschillende kruiden of groenten te gebruiken, zoals basilicum, wortel, spinazie, enz.

    Moeilijkheidsgraad: Makkelijk Bereidingstijd:11 minuten